Cetatea Poenari

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

LOCALIZARE

La Cetatea Poenari se poate ajunge utilizând un autovehicul prin DN7C (Transfăgărăşean) Piteşti – Curtea de Argeş – Vidraru (hidrocentrala fiind amplasată în proximitatea Cetăţii Poenari) sau, din partea opusă, cu acces dinspre DN1, din judeţul Sibiu, în apropierea comunei Cârţa.

In general, cu începere de la 1 noiembrie, Transfăgărăşeanul este închis de la kilometrul 104, astfel că până la 1 iulie (de regulă), accesul spre Cetatea Poenari se poate face numai dinspre Curtea de Argeş.     Cetatea se afla in judetul Arges, in satul Capataneni, comuna Arefu.

Se poate ajunge si cu trenul (legatura de la Pitesti catre fosta resedinta a Basarabilor, Curtea de Arges plus inca 25 de km spre nord, cu un mijoc de transport local pana in Capatineni).


View Larger Mapwww.inforegio.ro
 


Investim in viitorul tau ! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro